Knooppuntennetwerk 

Vanaf de camping kunt u van knooppunt naar knooppunt fietsen via genummerde (wit-groene) borden van de fietsknooppunten Veluwe. De fietsroutes zijn uitgezet over de beste fietspaden, vaak autovrij, en in twee richtingen bewegwijzerd. Het netwerk van fietsknooppunten gaat door bossen, heidevelden en weilanden. Maar ook door dorpen en steden. Bij de knooppunten staan panelen met informatie over het fietsknooppuntennetwerk in de regio. U bepaald dus zelf de gewenste fietsroute en afstand. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bosbad Lunteren

Op slechts 900 meter afstand van de camping ligt het prachtige Bosbad. Een prachtig bad met glooiende vormen. De ligweides zijn terrasvormig aangelegd en de tuinpartijen en bomen op en aan de rand van het terrein geven een parkachtig karakter.  Dit buitenbad is geopend van begin mei t/m eind augustus. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bosbadlunteren.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitzichttoren de Koepel

Midden in het Luntersch Buurtbosch staat uitzichttoren de Koepel. Vanaf hier heeft u een prachtig zicht over Veluwe en Vallei. De Koepel is dagelijks geopend vanaf Pasen t/m oktober (14.00 uur tot 17.00 uur, maandag gesloten). Entree: 2 euro, kinderen t/m 12 jaar 1 euro.

www.hetluntersebuurtbos.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middelpunt van Nederland

Wanneer u aan de achterzijde van de camping het bos in loopt en een mooie wandeling/mountainbikeroute maakt rondom de oude zandgroeve, passeert u het geografische middelpunt van Nederland. www.middelpuntvannederland.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Attracties en bezienswaardigheden

 

Dankzij de centrale ligging van onze camping liggen vele attracties en bezienswaardigheden op een prima afstand. U kunt hierbij denken aan:

 

  • Paleis Het Loo
  • Kröller Müller Museum
  • Burgers' Zoo
  • Nederlands Openluchtmuseum
  • Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Nederlands Pluimveemuseum
  • Ouwehands Dierenpark